Fotboll VM




Alex och jag innan matchen mellan Holland och Brasilien. Kan man inte kolla på storbilds TV på stan får man göra det bästa här hemma!!

Pappa är bäst



Första pool badet







I går när vi var hos Kerstin passade vi på att bada i pollen med Piff & Puff för första gången. Dom älskade det. Domino är ju helt galen i att bada. Alex var lite avvaktade, det var lite kallt först, men sedan älskade ha det.
Det var första gången men absolut inte sista. Nu vet jag vart vi kommer att tillbringa våra lediga dagar. Kerstin here we come!!

Bästa Kerstin





I går var vi hos fina vännen Kerstin. Hom bor jätte fint i skogen. Det bästa av allt hon älskar våra huliganer. Dom älskar henne med!!!! Hon fick till och med Alex att soman i hennes famn!!!!

Fotbolls huligander


Huliganerna i sina fina dräkter som dom fick i dop present av moster och extra farfar!!!!
Nu passar dom bra. Folk frågar bara varför dom har sveriges landslags dräkt när sverige inte ens spelar fotbolls VM.....

Midsommar







Piff & Puff firade faktiskt midsommar, med sill och potatis + jordgubbar. Mamma till med drack 4 öl blev onykter och gick o la sig. Så det var nog en ganska typisk midsommar. Vi Skulle ha firat midsommar i Svenska kyrkan i Rotterdam helgen innan. Men det blev aldrig av. Men nästa år då ska vi dit!! I amsterdam kan man med fira midsommar med Svenska klubben. Jag funderar om vi skulle gå med där, inte för att jag saknar svenska människor men för Piff & Puff...




RSS 2.0